Επιλέγουμε μαζί

Αρωμάτων "Όσκαρ" στην Ελλάδα - σε ποιον και για τι;

Αρωμάτων "Όσκαρ" στην Ελλάδα - σε ποιον και για τι;

Όπως και σε κάθε μεγάλη βιομηχανία, στον κόσμο των αρωμάτων έχει τους διαγωνισμούς, οι υποψήφιοι και νικητές. "Όσκαρ" στον κόσμο των πνευμάτων ονομάζεται FiFi Awards – αυτό το βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο τόσο οι γεύσεις που αξιολόγησε την επαγγελματική κριτική επιτροπή και οι αγοραστές. Ξεκίνησε με το αμερικανικό βραβείο η οργάνωση The Fragrance Foundation, και η πρώτη τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε μέχρι το 1973. Στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής – τα μέλη της διεθνούς κοινότητας αρωματοποιών, οι διανομείς, οι σχεδιαστές, δημοσιογράφοι και απλά μέσα το πρόσωπο. Τα βραβεία δίνονται σε υποψηφιότητες – καλύτερη γυναικεία και ανδρικά αρώματα σε διαφορετικές κατηγορίες, το καλύτερο μπουκάλι, η καλύτερη διαφήμιση η εταιρεία, η επιλογή των καταναλωτών και "για τη συμβολή του", κλπ.

Στην αρχή "μηδέν" χρειαζόμαστε επειγόντως πήρε το λαμπερό αρωμάτων "Oscar" και η Ρωσία να γίνει εταίρος του οργανισμού The Fragrance Foundation! Σχεδόν μηδενική παραγωγή ιδιωτικό αρώματα, αλλά η μόδα για στέκια, μποέμ δραστηριότητες και κοσμική ζωή, το Σύστημα – όπως και παντού: κάθε χρόνο οι ειδικοί εκτιμούν νέα στοιχεία και μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους διανομείς, οι οποίοι συμπληρώνουν τα στατιστικά στοιχεία των πωλήσεων, μετρούν ψήφους και σχηματίζουν μια λίστα υποψηφίων. Η τελική λίστα των φιναλίστ σχηματίζεται με τη συμμετοχή δυτικούς εταίρους μας, και οι νικητές γίνονται τα αρώματα, για τα οποία ψηφίσουν οι περισσότεροι.

FiFi Awards Russia επικεντρώνεται σε ό, τι συμβαίνει στην αγορά μας, αλλά αυτό είναι πόσο αντικατοπτρίζει την πραγματική κατάσταση... Ερωτήσεις σε αυτό το ίδιο, και σε μια ποικιλία των παρόμοια διαγωνισμούς - ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, τι συμβαίνει και τότε στον τελικό καταναλωτή;
Επαγγελματίες από The Fragrance Foundation για την εθνική μας premium δεν παρακολουθούν με προσοχή, και οι παγκόσμιες άρωμα "αστέρια" έρχονται σε πολύ μικρότερη σύνθεση, από την ίδια τη Νέα Υόρκη. Η ρωσική αρώματα δεν θα εξελιχθεί σε κάτι εμφανές στη διεθνή αγορά, έτσι ώστε να παραμένει απλά είναι σε εξέλιξη...

Οι νικητές του βραβείου μοιάζουν με τους νικητές να "Όσκαρ" και μαζί την παράσταση "Φωνή" - ταινίες δεν είναι πάντα γνωστή, και τραγουδιστές διαλύονται στο άγνωστο... Κρίνετε μόνοι σας – εδώ είναι οι νικητές FiFi Awards Russia 2018 σε διάφορες υποψηφιότητες!

Η επίσημη ιστοσελίδα του "Faberlik"

Renata (kollaboraciya Faberlic με Renatoy Litvinovoy)
Live / Love / Dream Fearlessly (τριλογία από Mary Kay)
Golden Dreams for women και Golden Dreams for men (η μάρκα μας AYu Dreams)
Terra Incognita Siberia (μας Brocard)
Rose Silver Violet (Sergio Nero, και δικό μας)
Mon Evidence (Yves Rocher)

Life Colour by K. T. (kollaboraciya Avon με Kenzo)
Carat Cartier (υποψηφιότητα "Λουξ")
Armani Code A-List
Fior Fiore (από ιταλοί Eau d'italie)
Music for a While (Frederick Mally, nishevaya συλλογή)
Narciso Rouge (Narciso Rodriguez, υποψηφιότητα "Κύρος")
Moriki Doriki (εδώ αναρωτιέμαι - "Letualy" όχι μόνο ξεκίνησε τη δική της σειρά παιδικά αρώματα, αλλά και διέταξε τη δημιουργία σειρά κινουμένων σχεδίων)

Ειδικά βραβεία από την κριτική επιτροπή έλαβαν:

Aura Terry Myuglera ( με το συνθετικό "tigrovuyu λιάνα" στην κατηγορία "Parfyumernaya νότα")
CK Women (ο νικητής της κατηγορία "Μπουκάλι" - θα σοβαρά;!)
Les Eaux de Chanel (υποψηφιότητα "Ιδέα" - ερωτήσεις)
Της Interdit Givenchy ("Ανακάλυψη της χρονιάς" - perevypusk πνεύματα 1957)
The Only One, Dolce&Gabbana ("Διαφημιστική καμπάνια" - και ωραία διαφήμιση, όπου Εμίλια Κλαρκ τραγουδά το τραγούδι Engelyberta Hamperdinka "Quando, Quando, Quando")

Λοιπόν κάπως έτσι. Αυτή τη στιγμή σε δυτικές διαγωνισμούς ηττάται ονόματα που μας είναι γνωστά περισσότερα από μας... Αν και φαινομενικά - πρέπει λοιπόν το αντίθετο!
Bloom - Gucci
Armani Privé New York – Giorgio Armani
Clémentine California – Atelier Cologne
Twilly – Hermès Parfums Βρίσκεται
Myrrh & Tonka – Jo Malone
Oud Minérale – Tom Ford
Good Girl – Carolina Herrera
Light Blue Eau Intense – Dolce & Gabbana και άλλες

Και εδώ - το ΠΡΏΤΟ μέρος της ιστορίας σχετικά με το γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει καλή αρώματα.