Πώς να επιλέξετε άρωμα

"Το χρυσό μήλο" εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο

"Το χρυσό μήλο" εγκαινιάζει ένα νέο δίκτυο

Ένα άλλο τηλεγράφημα-αστραπή από τον κόσμο των αρωμάτων και των καλλυντικών λιανικής πώλησης. Το δίκτυο "Χρυσό μήλο" rassypet τα "μήλα" από τον ύπνο περιοχές... Πρώτα την πόλη, και εκεί ποιος ξέρει.

"Το χρυσό μήλο" - δίκτυο μικρές, αλλά ισχυρό. Το καθοριστικό στοιχείο γιγαντιαία πλατεία και περισσότερες γκάμα από τη μαζική αγορά μέχρι polukommercheskoy κόγχες. Εγώ όταν για πρώτη φορά βρέθηκα εκεί, τότε δεν ήξερα πού να τρέξει, είχα την αίσθηση ότι ήταν κάποιο άπειρο καλλυντική αγορά με ανοιχτά ράφια, ράφια, θήκες και prilavkami Είναι... τον εαυτό σας ονομάζεται ακόμη και είναι κατάλληλο – αρωμάτων σούπερ μάρκετ. Εκεί μπορείτε να βρείτε σπάνια μάρκες και αποκλειστικά παράδοσης στη Ρωσία. Ίσως είναι τα πιο ενδιαφέροντα καταστήματα του τμήματος, αλλά εκεί θα περάσεις και την ημέρα που χάθηκε.

Δίκτυο υπάρχει από το 2002, εμφανίστηκε σε Γεκατερίνμπουργκ, και μετά σιγά-σιγά, αλλά σταθερά "τα μήλα άρχισαν να κυλούν σε άλλες πόλεις. Αλήθεια, βρείτε μια ελεύθερη περιοχή από 1 έως 3 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα. m για την τοποθέτηση δεν είναι το πιο φθηνό κατάστημα θα λειτουργήσει μακριά από παντού, έτσι ώστε αυτή τη στιγμή "Χρυσά μήλα" – είναι μόλις 9 πόλεις, 11 καταστήματα και τρία ακόμα ετοιμάζονται. Αλλά σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει.

Φωτογραφία: Andrew Gordeev/"Φεκ"

Προφανώς, η μορφή "shop στο σπίτι" έχει γίνει ελκυστική για πολλούς γίγαντες. Εδώ είναι και το "Χρυσό μήλο" αποφάσισε να το δοκιμάσει και εγκαινιάζει το δίκτυο της Apple vox. Είναι ενδιαφέρον ότι πριν από δέκα χρόνια σε Ekaterinburg δίκτυο έκλεισε τα μικρά προσιτές καταστήματα "Kalinka-malinka", καθώς οι αγοραστές ήταν τιμών τομέα ψηλά, και τους πελάτες peremanivali "rivgoshi" και "letuali". Φαίνεται ότι η ιστορία έχει κάνει την επανάσταση.

Τα καταστήματα θα ανοίγουν σε νέα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα σε χώρους παλιά περιοχή σινεμά - στο σχέδιο ανασυγκρότησης τους 39 κομμάτια. Το πρώτο είναι ήδη ετοιμάζεται να ανοίξει στην πρώην σοβιετική κινηματογράφο "Υπόστεγο". Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής εδώ θα εμφανιστεί ένα μικρό "μάτι του ταύρου", όπου θα καλλυντικά και αρώματα από τη μαζική αγορά και την Ασία μέχρι οργανικών και το λουξεμβούργο. Selektivov δεν υπόσχονται...

Γιατί "Λ ' Ετουάλ" θέλει να αγοράσει "Φίλη"
Μαύρη παρασκευή: πού θα εκπτώσεις σε αρώματα
Douglas: κανένα άρωμα δεν μας δίκτυα